Connect with us

VR-imaginar's Virtual Reality services

VR-imaginar is hét bedrijf die u op weg kan helpen met nieuwe en innovatieve content. Dit doen wij door middel van Virtual Reality. Samen met u stellen wij een plan op om uw producten op een andere manier te kunnen verkopen. Stelt u zich voor dat een potentiële klant alvast een kijkje kan nemen in het huis dat u verkoopt, of dat een klant alvast een kijkje kan nemen in de boot die uw rederij verkoopt. Er zijn tal van mogelijkheden waar VR-imaginar u mee kan helpen.

VRiCMS voor presentaties in WebVR

Maak de mooiste Virtual Reality presentaties voor het web met ons VRiCMS. Een gebruiksvriendelijk systeem waar u een ware beleving mee creeert voor uw bezoekers. VRiCMS wordt het vierde kwartaal van 2017 gelanceerd.

WebVR presentatie gemaakt met VRiCMS

VR-imaginar

VR-imaginar wilt u alle zorgen omtrent Virtual Reality en nieuwe en innovatieve content uit handen nemen. Wij verzorgen het traject van A tot Z. Wij zijn geen bureau die alleen kaas gegeten heeft van media, wij hebben ook verstand van multi channel publishing. We laten u dus niet zitten met uw pas geschoten film of foto's, wij integreren alles voor u.

Draaiboek

Wij stellen samen met u een draaiboek op.

Advies

Wij geven advies over internet oplossingen.

Verhuur

Apparatuur nodig voor een evenement? Wij verhuren het aan u.

Creatieve shoots

Een creatieve shoot nodig met drones? Geen probleem, wij hebben de piloten.

Customers into VR-Imaginar
Completed VR-Imaginar pictures
Websites powered by VR-Imaginar

VR Imaginar producten

Met onze producten wordt u op weg geholpen met de hoognodige innovatie op uw website. Trek nieuwe bezoekers aan en laat zien dat u met de tijd meegaat. Iedereen zit al op Facebook, Twitter en andere sociale media. Er zijn echter maar weinig bedrijven die momenteel meeliften op de Virtual Reality wave. Eén ding is zeker, Virtual Reality is here to stay!

Featured VR Gallery

Bij VR Imaginar laten we graag zien wat we doen. Regelmatig plaatsen we dan ook content in onze gallery. Deze content is te bekijken op smartphones / tablets en uiteraard met een VR bril.

Frequently Asked Questions

Wat is VR-imaginar?

VR-imaginar is een bedrijf dat zich bezighoud met Virtual Reality. Het gaat hierbij met name om foto's en films.

Daarnaast houden wij ons bezig met VR websites. Bestaande cms'en hebben vaak niet de mogelijkheid om VR content te draaien, wij kunnen dat echter wel verzorgen door middel van het opzetten van een apart internet portal voor de content of integratie op een andere manier.

Wat doet VR-imaginar voor mijn bedrijf?

VR-imaginar doet de volgende dingen:

- Draaiboek opstellen

- Alle benodigde apparatuur verzorgen

- Foto's en films schieten op locatie

- Film monteren

- Postproductie van foto's en films

- Audio bewerking

- Beschikbaar stellen van het materiaal, dit kan via een internet portal of op bestaande websites

- Beschikbaar stellen van VR headsets voor presentatie doeleinden

- Verhuur van apparatuur, denk hierbij aan VR brillen voor een beurs of een ander evenement

Kortom, wij verzorgen het traject van A tot Z.

Wat heb ik aan Virtual Reality?

Virtual Reality bestaat al een aantal jaar. Nu, met de opkomst van goede VR brillen en computerkracht die benodigd is om de beelden te bekijken, wordt het een product voor de gewone consument.

Virtual reality zorgt voor een beleving. Het is één ding om een brochure te lezen over de vakantie die u wilt gaan boeken, het daadwerkelijk bekijken én beleven hiervan is heel iets anders. Stel dat u daadwerkelijk alvast een kijkje kon nemen in de kamer met uitzicht op zee? 

Zo heeft Virtual Reality heel veel toepassingen. Denk hierbij aan de reisbranche, onroerend goed, onderwijs maar ook aan reclames die aan storytelling doen.

Het gevoel is heel moeilijk over te brengen, daarom kunt u beter een afspraak maken om in levende lijve te beleven wat Virtual Reality voor u kan doen.

Werkt dit alleen op VR brillen?

VR content werkt het best op VR brillen. Het is alsof je er bent en het meemaakt.

Tegenwoordig kun je de meeste content ook op smartphones en tablets bekijken. Door de sensoren die daarin zitten 'weet' het apparaat waar je naar kijkt. Het is dus prima mogelijk om VR films of foto's te bekijken op dit soort apparaten.

Voor smartphones bestaan er ook goedkope VR oplossingen. Google heeft bijvoorbeeld de Cardboard bril, dit is een kartonnen bril waar je een smartphone inschuift en op die manier VR content kan bekijken. Het komt echter niet in de buurt van de duurdere brillen qua beleving, maar voor een eerste instap is het zeker niet slecht.

Als we wat duurder kijken zien we bijvoorbeeld de oplossing van Homido. Deze bril is ook compatible met meerdere smartphones en biedt bovendien meerdere lenzen voor mensen met een bril.

De video's starten niet wanneer ik een Iphone of Ipad gebruik.

Momenteel starten video's niet automatisch op een I-device. Apple is hard aan het werk om dit wel mogelijk te maken. In de tussentijd is er een workaround om video's toch af te spelen:

- Ga naar de video die u wilt afspelen
- Klik op het vierkantje die een pijl naar boven bevat
- Klik nu op 'Zet in beginscherm'

U kunt nu het icoontje aanklikken op uw homescreen. De video begint nu wel te spelen.